Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα σε έως και 12 άτοκες δόσεις

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις


1. Η παραγγελία μου δεν ήρθε την ημέρα που υπολόγιζα

2. Τι είδους ασφάλεια διαθέτει το site σας και τι γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα

3. Τι κάρτα κάρτες δέχεστε για τις online αγορές

4. Δίνεται δυνατότητα δόσεων μέσω κάρτας?

5.Στέλνετε παραγγελίες στην Κύπρο?

6.Μπορώ να επιλέξω δική μου εταιρεία ταχυμεταφοράς?

7.Τι σημαίνουν οι διάφορες ενημερώσεις διαθεσιμότητας που βλεπω στο site?


1. Η παραγγελία μου δεν ήρθε την ημέρα που υπολόγιζα

Για αποστολή μέσω Courier, εφόσον η παραγγελία σας έγινε μέχρι τις 12.00 και τα προϊόντα ήταν άμεσα διαθέσιμα, θα πρέπει να έχουν φτάσει σε εσάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν είστε κάτοικος μεγάλου αστικού κέντρου. Υπάρχουν περιπτωσεις αποστολών σε δυσπρόσιτους προορισμόυς, πχ ορεινούς και νησιωτικούς, να χρειάζεται άνω των 3 εργάσιμων ημερών για την παράδοση των εμπορευμάτων. Σε κάθε περίπτωση εσείς λαμβάνετε ενημερωτικό email την ημέρα της αποστολής με το αναγνωριστικό αποστολής (Tracking Number) ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της..

Σε περίπτωση παράδοσης με μεταφορική εταιρία, οι χρόνοι εξαρτώνται από την εκάστοτε μεταφορική που μεσολαβεί μέχρι τον τελικό προορισμό. Επίσης να γνωρίζεται ότι οι κάθε μεταφορική εταιρία έχει δικό της χρονοδιάγραμμα αποστολών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείται τηλεφωνικώς ή μέσω mail στο sales@drill-tools.gr.

2. Τι είδους ασφάλεια διαθέτει το site σας και τι γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα

Το site μας ελέγχεται καθημερινώς από εταιρεία διαχείρισης για την διασφάλιση του από επιθέσεις, διαθέτει επίσης πιστοποιητικό ασφαλείας SSL 256 bit εφάμιλλο αυτών των τραπεζών. Έτσι όλα τα στοιχεία σας αποστέλλονται σε κωδικοποιημένη μορφή 256 bit. Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οποιοδήποτε στοιχείο πληρωμής εισάγεται (χρεωστική/πιστωτική κάρτα, paypal κλπ) αυτά πραγματοποιούνται σε χωριστές πλατφόρμες και ουδεμία πληροφορία δεν αποθηκεύεται στο site μας. Για περαιτέρω πληροφορίες ανατρέξτε στους όρους χρήσης του site.

3. Τι κάρτα κάρτες δέχεστε για τις online αγορές

Ανατρέξτε αναλυτικά στην κατηγορία τρόπους πληρωμής.

4. Δίνεται δυνατότητα δόσεων μέσω κάρτας?

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα υπάρχει η δυνατότητα πλάνου άτοκων δόσεων (έως 12) ως εξής:

 • Από 1€ έως 150€ έως 3 άτοκες δόσεις
 • Από 150€ έως 300€ έως 6 άτοκες δόσεις
 • Από 300€ και άνω έως 12 άτοκες δόσεις

5. Στέλνετε παραγγελίες στην Κύπρο?

Η αποστολή στην Κύπρο μπορεί να γίνει αλλά δεν ισχύουν οι κανόνες υπολογισμού μεταφορικών εξόδων όπως στην Ελλάδα. Η μεταφορά γίνεται με την μεταφορική Σ.Β.Σ. Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή ΕΠΕ και τα μεταφορικά επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον παραλήπτη ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.Η παράδοση των αντικειμένων γίνεται στη Λεμεσό (παραλαβή από τα γραφεία της μεταφορικής). Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης των αντικειμένων και στη Λευκωσία με εξτρά χρέωση.

Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρίας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση εποικινωνίστε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

6. Μπορώ να επιλέξω δική μου εταιρεία ταχυμεταφοράς?

H drill-tools έχει ειδική συνεργασία με την προεπιλεγμένη εταιρία ταχυμεταφοράς ώστε να επιτύχει την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση για το κόστος αποστολής, κατά συνέπεια η επιλογή άλλων εταιρειών ενδεχομένως να επιφέρει επιπλέον χρέωση. Αν παρόλα αυτά επιθυμείται άλλη εταιρία ταχυμεταφορών μπορείτε εφόσον αναλάβετε το κόστος των μεταφορικών.

7. Τι σημαίνουν οι διάφορες ενημερώσεις διαθεσιμότητας που βλεπω στο site?

Το κατάστημα αποτελείτε από το φυσικό κατάστημα και από τις αποθήκες του. Οι αποθήκες βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης. Συνεπώς η διαθεσιμότητα ορίζετε ώς εξής:

 • Άμεσα διαθέσιμο: Το προιόν υπάρχει στο φυσικό κατάστημα
 • Άμεση αποστολή από αποθήκη. Παραλαβή από το κατάστημα σε 1-3 εργάσιμες: Το προιόν υπάρχει στις αποθήκες μας και είτε μπορέι να σταλέι απευθείας από εκεί, είτε μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες μπορεί να παραληφθεί από το φυσικό μας κατάστημα. Δεν μπορεί να γίνει παραλαβή από τις αποθήκες, όντας μη επισκέψιμες.

Το online σύστημα ενημερώνεται τακτικά αλλά σε περίπτωση ελλειπής ενημέρωσης θα ενημερωθείτε εγκαίρως.


Εγγύηση προϊόντων


Βάση νόμου περέχετε εγγύηση στα προϊόντα 12 μήνες για επαγγελματική χρήση και 24 μήνες για ερασιτεχνική εκτός και αν από τον κατασκευαστή προβλέπεται κάτι διαφορετικό. Σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί από εμάς από ελληνική αντιπροσωπεία και μεταπωλούνται σε καταναλωτές παρέχεται εγγύηση απευθείας στα κέντρα service του εκάστοτε αντιπροσώπου. Στην περίπτωση αύτη είτε απευθύνεστε εσείς απευθείας στα σημεία SERVICE είτε μας το φέρνετε στην έδρα μας και το πάμε εμείς σε δικό μας χρόνο.

DOA (Dead on Arrival) δεν υποστηρίζεται από εμάς παρά μόνο από ότι αποφανθεί το επίσημο service της εκάστοτε εταιρίας.

Μετά την πάροδο της διάρκειας της εγγύησης, εμείς παρέχουμε δωρεάν τα εργατικά της επισκευής και εσείς χρεώνεστε μόνο το κόστος των ανταλλακτικών.

Η εγγύηση δεν καλύπτει τα προϊόντα όταν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό από αυτόν που προορίζονται. Επίσης δεν καλύπτει βλάβες εάν δεν έχουν ακολουθηθεί ορθά οι οδηγίες χρήσης. Η εγγύηση τέλος δεν καλύπτει λάθη λόγω κακής αποθήκευσης ή κακής μεταφοράς τους. Τα κινούμενα μέρη καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, η προσκόμιση της απόδειξη αγοράς είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση της εγγύησης.

Η αποστολή των προς επισκευή προϊόντων στο χώρο μας γίνεται με χρέωση και ευθύνη του αγοραστή ενώ η επιστροφή τους γίνεται με δική μας χρέωση. (Αναλυτικά στην κατηγορία "Πολιτική επιστροφών/Ακυρώσεων")

Εξουσιοδοτημένα κέντρα:

Nikolaou Tools (BORMANN, NAKAYAMA)

 • Θεσσαλονίκη: Λ.Λαγκαδά 281 Σταυρούπολη , 2313052931
 • Αθήνα: Ανθέων 6 Κορωπί, 2109753757

TEXAS

 • Θεσσαλονίκη: Κ.Καραμανλή, Ιωνία 2310796565
 • Λάρισα: Ηρώων Πολυτεχνείου 24, 2410624262

PLUS

Θεσσαλονίκη: Παπαδιαμάντη 27, Ευαρπία, 2310552334

ΒΑΧ-TOTAL

Νάουσα: Χρ. Πετρίδη 15, 2332028946

LAM (MULTI, GARDY, DECA, CEMONT, ZEUS)

 • Θεσσαλονίκη: Πόντου 46 Μενεμένη 2310754251
 • Αθήνα: Παρ. Χατζηανέστη 16, Αγ.Ιωάννης Ρέντης 2104252902

Makita

 • Θεσσαλονίκη: Παρτσαλίδης Γεώργιος, Μερκουρίου 1 54655 2310411592

Stanley, Black & Decker, DeWALT

 • Αθήνα: Ήμερος τόπος 2, Χάνι Αδάμ Ασπρόπυργος ΤΚ19300 210-8985208


ΟΔΗΓΙΕΣ SERVICE


Stanley, Black & Decker, DeWALT

Η Stanley B&D Ελλάς είναι πεπεισμένη για την ποιότητα των προϊόντων της και προσφέρει μια σημαντική εγγύηση για τους χρήστες του προϊόντος. Αυτή η δήλωση εγγύησης είναι πρόσθετη, και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τα συμβατικά δικαιώματά σας. Η εγγύηση ισχύει μέσα στα εδάφη των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών. Εάν στο προϊόν υπάρξει βλάβη που οφείλεται σε ελαττωματικά υλικά ή σε ελαττωματική κατασκευή μέσα σε χρονικό διάστημα:

 • Ηλεκτρικά ερασιτεχνικά εργαλεία Black & Decker 24μήνες
 • Ηλεκτρικά επαγγελματικά εργαλεία Dewalt 12μήνες+24 μήνες (σύνολο 36) ΜΟΝΟ με online εγγραφή www.dewalt.gr
 • Ηλεκτρικά επαγγελματικά εργαλεία Stanley 12μήνες+24 μήνες (σύνολο 36) ΜΟΝΟ με online εγγραφή www.stanleyworks.gr


Από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, η εταιρεία εγγυάται να αντικαταστήσει όλα τα ελαττωματικά μέρη, προϊόντα επισκευής, που υποβάλλονται στην εύλογη φθορά λόγω χρήσης, για να εξασφαλίσει την ελάχιστη ευχέρεια στον πελάτη. Εκτός και αν:


• Το προϊόν έχει υποστεί ζημία μέσω ξένων αντικειμένων, ουσιών ή ατυχημάτων.
• Το προϊόν έχει υποστεί κακή χρήση ή έχει παραμεληθεί.
• Το εργαλείο έχει ανοιχθεί και οι όποιες τυχόν επισκευές έχουν γίνει από μη εξουσιοδοτημένο σέρβις


Προκειμένου να γίνει μια αξίωση εγγύησης, θα πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς στον έμπορο ή στο εξουσιοδοτημένο σέρβις και το προϊόν σας θα πρέπει να έχει την ένδειξη CE στο αντίστοιχο πεδίο στοιχείων που υπάρχει σε κάθε εργαλείο.

Η διαδικασία που ΓΕΝΙΚΑ θα πρέπει να ακολουθείται για τις ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ είναι η παρακάτω :
Καλείτε στο τηλ:210-8190000 την ταχυμεταφορική Α.C.S Courier [Προσοχή ΜΟΝΟ ACS Courier !! ] να σας ενημερώσουν για το που βρίσκετε στην περιοχή σας , κατάστημα A.C.S Courier, κατόπιν τους ενημερώνετε να έρθουν να παραλάβουν το προς επισκευή προϊόν.


Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ του Service :

Stanley Black& Decker(Ελλάς) E.Π.Ε-SERVICE
Ήμερος Τόπος 2 - Χάνι Αδάμ - Ασπρόπυργος ΤΚ19300. ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ: 210-8985208e-mail: Greece.Service@sbdinc.com ΑΦΜ: 094327555 ΔΟΥ :ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εφόσον το εργαλείο είναι σε καθεστώς εγγύησης η χρέωση της ταχυμεταφορικής είναι της STANLEY B&D Ελλάς - ΠΡΟΣΟΧΗ να αναγράφεται στο κουτί και να αναφέρετε στον διανομέα “χρέωση παραλήπτη” Σε περίπτωση που αποσταλεί εργαλείο εκτός εγγύησης η χρέωση μεταφοράς καθώς και όποια έξοδα προκύψουν επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε περίπτωση που το εργαλείο είναι άνω των 5kg χρησιμοποιείστε μεταφορική εταιρεία και κατόπιν άμεσα ενημερώστε τηλεφωνικά την ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ (Logistiks) στο τηλ.210 8985210, 8985213 για να το παραλάβουν.


Κάθε εργαλείο που αποστέλλεται προς έλεγχο & επισκευή πρέπει να συνοδεύεται:
1. ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
2. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ (Αντίγραφο τιμολογίου ή απόδειξης)
3. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ
4. ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Για την καλύτερη οργάνωση και την αποφυγή καθυστερήσεων , επαναλαμβάνουμε ενημερώστε την ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ με τα στοιχεία της μεταφορικής σας Υπενθυμίζουμε ότι η εγγύηση οποιασδήποτε μπαταρίας είναι 6 μήνες

Ανταλλακτικά, εγχειρίδια οδηγιών:
Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και εγχειρίδια οδηγιών
παρακαλούμε επιλέξτε στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση www.2helpu.com


Makita

Επέκταση της έως 3 έτη για τα εργαλεία και έως 2 έτη για τις μπαταρίες

Βήματα:

 • Καταχωρείται το προϊόν σας στο “My Makita” (https://www.makita.gr/serviceweb-σύνδεση.html) και θα λάβετε επέκταση της εγγύησης έως 3 έτη για τα εργαλεία και έως 2 έτη για τις μπαταρίες.

ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Η Makita Ελλάς Α.Ε. , από 1η Ιουλίου 2013 προσφέρει την προαιρετική επέκταση της εγγύησης σε όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία & εργαλεία μπαταρίας που φέρουν το λογότυπο της 3ετούς εγγύησης. ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ. Η Makita Ελλάς Α.Ε., από 1η Ιουνίου 2017 προσφέρει την προαιρετική επέκταση της εγγύησης στα 2 χρόνια για μπαταρίες Ιόντων Λιθίου (ελάχιστη τάση 10,8V/12Vmax και 1,5Ah) και φέρουν το λογότυπο της 2ετούς εγγύησης.


- Η επέκταση εγγύησης μπορεί να ενεργοποιηθεί από ιδιώτες και επαγγελματίες εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος.
- Εγγραφείτε στο My Makita (εάν είστε ιδιώτης/εταιρεία).
- Η επέκταση της εγγύησης για εργαλεία ή μπαταρίες πρέπει να καταχωρηθεί το αργότερο 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.


Εξαιρούνται από την επέκταση της εγγύησης:
- Βενζινοκίνητα μηχανήματα Makita/Dolmar,
- Τα εργαλεία της σειράς Makita MT & Maktec by Makita,
- Φορτιστές,
- Συμπαραδιδόμενα και μη εξαρτήματα,
- Όσα προϊόντα προσφέρονται ως δώρο σε προωθητικές ενέργειες, σε διαγωνισμούς κτλ

Η επέκταση της εγγύησης αφορά μόνο προϊόντα που εισάγει και διαθέτει η Makita Ελλάς Α.Ε. στην Ελληνική αγορά, ισχύει μόνο για αγορές που πραγματοποιήθηκαν από το επίσημο δίκτυο της Makita στην Ελλάδα και αναγνωρίζεται μόνο σε όσους διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Σας συνιστούμε να αναζητάτε το λογότυπο των "Makita® Authorised Dealer" της Makita Ελλάς Α.Ε. όταν αγοράζετε προϊόντα Makita από το διαδίκτυο.

makita
cc logo
cc logo

© DRILL TOOLS     Powered by Softways